BDS Borlänge

Ac service Falun

Ac service Falun –Vi hjälper dig att snabbt och enkelt

Vi levererar kyla under årets alla dagar! Service & reparationer av Certifierad tekniker. Vi ställer diagnostik på din bil och reparerar enligt orginal service. Behöver du serva eller laga trasig AC? Lär dig mer om AC-system och boka ACservice eller reparation. Våra priser är konkurrenskraftiga och våra tjänster är pålitliga. Du hittar oss på Skyfallsvägen 5, 791 77 Falun

Butik

  • Kolla lagersaldo
  • Se priset direkt
  • Utan extra avgifter

Boka bilservice

  • Fast pris direkt på service
  • Välutbildad personal
  • Alla bilmärken

Öppettider

  • Måndag–fredag: 08:00–17:00
  • Helgdag: Stängt 

Ac service Falun - Boka tid redan idag

BDS Borlange slide 1
BDS Borlange slide 2
delbetala
BDS Borlange pris
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
AC Service Falun

Frisk och sval luft är ett måste när det gäller komforten i ditt fordon, och BDS  AC-tjänster garanterar högsta kvalitet inom luftkonditionering av bilar. Våra tekniker är experter på alla typer av bilar och kan ge dig en omfattande service som sträcker sig från grundläggande underhåll till fullständiga reparationer.

På BDS Falun förstår vi hur viktigt det är att din bils kylsystem fungerar som det ska. Vi ger dig inte bara förstklassiga tjänster utan ger dig också råd om förebyggande åtgärder för att säkerställa maximal prestanda från din bils luftkonditionering.

Vår AC-service omfattar inspektion av alla komponenter, såsom kompressor, kondensator, förångare och slangar, för att se om det finns några tecken på nedbrytning eller skador. Alla slitna delar ersätts med originalmärkesdelar som garanterar lång livslängd och tillförlitlighet. Dessutom kontrollerar vi köldmedieläckage med hjälp av avancerad diagnostisk utrustning under våra servicebesök.

Vi ser till att din bils kylsystem får tillräckligt skydd mot föroreningar som smuts och dammpartiklar genom att byta ut filtren vid behov. Dessutom ser vi till att systemet fylls till rätt nivå med köldmedieolja för att upprätthålla en korrekt cirkulation i enheten.

Tack vare vår avancerade teknik och expertis inom luftkonditioneringssystem kan du vara säker på att din bil kommer att gå på topp efter ett besök hos BDS Falun för AC Service!

Med vårt bekväma läge och flexibla öppettider är det lätt att komma in när det passar dig bäst!

Kom och få den bästa bilreparationsservicen idag på BDS Falun – vi tar hand om alla dina fordonsbehov snabbt och effektivt! Boka tid här!

Kylsystemet i en bils luftkonditionering kräver regelbunden service för att bibehålla sin optimala prestanda. Denna service omfattar vanligtvis påfyllning av köldmedium i AC-systemet, eftersom det tenderar att sakta försvinna med tiden och vanligtvis förlorar cirka 5-8 % av gasen per år. Dessutom kontrolleras elektroderna och andra interna komponenter, samtidigt som all smuts och bakterier som samlats i systemet avlägsnas. Regelbunden AC-service säkerställer också att det inte finns något damm eller ohälsosamma partiklar i kabinen, vilket ger en hygienisk miljö för passagerarna.

En service av bilens AC-system omfattar vanligtvis en visuell inspektion av AC-systemet och alla dess komponenter, inklusive kompressor, slangar, förångare och kondensator. Teknikern kontrollerar om det finns tecken på slitage eller skador i dessa områden och utför reparationer vid behov. Teknikern kommer också att kontrollera systemet för eventuella läckor och fylla på kylmedel vid behov. Dessutom kan de kontrollera att remmarna är ordentligt spända och byta ut dem vid behov. De kan också inspektera expansionsventilen, mottagaren/torken, termostatbrytaren och fläktmotorn för att se om de fungerar korrekt. Slutligen kommer de att rengöra luftfiltren och AC-ventilerna som en del av sin service för att förbättra det totala luftflödet i ditt fordons klimatkontrollsystem.