BDS Borlänge

Bilservice Falun

Bilservice Falun som hjälper dig om bilens bromsar låter, går motorn ojämnt eller behöver du byta ett däck? Sök inte längre än till BDS Falun för alla dina bilreparationer! Vi utför bilservice och reparation med prisgaranti. Vi arbetar efter tillverkarnas specifikationer och följer din bils serviceplan.

Vi är en bilverkstad med full service och erbjuder alla tjänster du kan behöva, från oljebyte och däckrotationer till växellådsreparationer och bromsbyten. Vårt team av erfarna mekaniker har åtagit sig att erbjuda service av överlägsen kvalitet till ett överkomligt pris.

Utöver våra standardtjänster erbjuder vi även gratis lånebil när du bokar service för att säkerställa att allt går så smidigt som möjligt för dig. På BDS Falun förstår vi att det är viktigt att ha en pålitlig transport, därför strävar vi efter att få ditt fordon tillbaka på vägen så snabbt och effektivt som möjligt. Kom förbi idag för alla dina bilreparationsbehov! Bilservice Falun hittar du på Skyfallsvägen 5, 791 77 Falun

Butik

 • Kolla lagersaldo
 • Se priset direkt
 • Utan extra avgifter

Boka bilservice

 • Fast pris direkt på service
 • Välutbildad personal
 • Alla bilmärken

Öppettider

 • Måndag–fredag: 08:00–17:00
 • Helgdag: Stängt 

Bilservice i Falun - Fri lånebil när du bokar service service

BDS Borlange slide 1
BDS Borlange slide 2
delbetala
BDS Borlange pris
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Bilservice Falun

Om du letar efter pålitliga och pålitliga bilreparationer kan du vända dig till BDS Falun bilverkstad. Vi har specialiserat oss på att tillhandahålla omfattande bilreparationstjänster för alla bilmärken och bilmodeller, från grundläggande underhåll till mer komplicerade reparationer. Våra erfarna tekniker är certifierade för att arbeta med alla typer av fordon, så du kan vara säker på att din bil är i goda händer.

På BDS Falun använder vi endast delar och material av högsta kvalitet när vi utför reparationer eller underhållstjänster. Vi erbjuder också ett stort antal olika tilläggstjänster som oljebyte, bromsinspektioner och reparationer, däckrotationer, batteribyte och mycket mer. Om du dessutom behöver en reservdel eller ett tillbehör till ditt fordon har vi ett omfattande lager av delar till konkurrenskraftiga priser.

Vår filosofi är enkel – ge utmärkt kundservice och överlägset hantverk till ett överkomligt pris. Allt vårt arbete omfattas av en garanti så att du kan vara lugn i vetskapen om att du får bästa möjliga service och värde för dina pengar. Med vårt bekväma läge och flexibla öppettider är det lätt att komma in när det passar dig bäst!

Kom och få den bästa bilreparationsservicen idag på BDS Borlänge – vi tar hand om alla dina fordonsbehov snabbt och effektivt! Boka tid här!

Det är viktigt att underhålla din bil för att den ska vara pålitlig och fungera. Beroende på bilmärke och biltyp kan det finnas olika serviceintervall som måste följas.

De vanligaste serviceintervallen baseras antingen på körsträcka eller tid. Om det till exempel står i bilens bruksanvisning att bilen ska servas var 1 500:e mil eller var 12:e månad är det dessa intervaller du ska hålla dig till. Om bilen körs 3 000 mil under ett år måste den servas två gånger under samma år – en gång efter 1 500 mil och en gång efter 3 000 mil. Om bilen däremot bara körs mindre än 1 500 mil per år, behöver den bara servas en gång per år.

En bilservice omfattar vanligtvis en grundlig inspektion av fordonet för att kontrollera om det finns några problem och identifiera eventuella reparationer som kan behövas. Detta kan omfatta en visuell inspektion av exteriör, interiör och under huven samt en datordiagnostisk skanning för att identifiera eventuella fel som inte är synliga. Servicen kan också omfatta utbyte av vätskor som olja, kontroll av bromsar och fjädringskomponenter, byte av luftfilter eller tändstift vid behov och återställning av motorstyrenheten (ECU). Beroende på fordonets ålder och körsträcka kan en bilservice även omfatta mer komplicerade förfaranden som byte av tandremmar eller andra större underhållsåtgärder. När servicen är klar lämnas vanligtvis en rapport till kunden med en beskrivning av eventuella problem som upptäckts och vilka åtgärder som har vidtagits för att åtgärda dem. Regelbunden service kan bidra till att hålla din bil i gott skick och minska risken för oväntade haverier eller kostsamma reparationer. Det garanterar också din säkerhet på vägen genom att se till att alla komponenter fungerar som de ska. Det är viktigt att din bil underhålls regelbundet för att behålla sitt värde och sin tillförlitlighet.

De flesta människor är medvetna om vikten av regelbunden bilservice, men det är ändå viktigt att se till att du väljer en välrenommerad bilverkstad eller mekaniker som utför arbetet. 

Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta oss angående bilservice i Borlänge

Kostnaden för en bilservice kan variera beroende på fordonstyp och omfattningen av de reparationer som behövs, så det är alltid bäst att be om en uppskattning först innan man förbinder sig till något arbete. Slutligen, om du har några tvivel eller frågor, se till att ställa frågor innan du går med på att låta utföra arbetet. När det gäller bilservice är kunskap och omsorg nyckeln till ett lyckat arbete.

Regelbunden bilservice kan spara pengar i det långa loppet genom att hjälpa till att hålla ditt fordon igång på bästa sätt och undvika kostsamma reparationer längre fram. De kan också bidra till att bibehålla värdet på din bil genom att förbättra dess prestanda och tillförlitlighet. Att ta din bil på regelbunden service är en viktig del av att vara en ansvarsfull förare, så se till att du hittar en pålitlig verkstad eller mekaniker som du litar på att utföra arbetet på rätt sätt. Din bil kommer att tacka dig för det!

Exempel på vad vi går igenom:

 • Oljebyte
 • Däckrotation och kontroll av däcktryck
 • Kontroll av vätskenivåer och påfyllning (kylvätska, bromsvätska, servostyrningsvätska, växellådsvätska)
 • Filterbyten (luftfilter och kabinluftfilter)
 • Inspektion av bromssystemet
 • Batteritest
 • Bälten, slangar och tandremmar byts ut/inspektion
 • Kontroller av fjädring (stötdämpare och fjädrar)
 • Kontroll av avgassystemet
 • Underhåll/reparation av ljuddämpare vid behov
 • Diagnostiska tester av motorn