BDS Borlänge

Biltvätt Borlänge

Biltvätt Borlänge – Vi hjälper dig att snabbt och enkelt

BDS Borlänge handtvättar din bil i vår biltvätt i Borlänge medan du handlar, fikar eller helt enkelt utför andra ärenden. Snabba tider, nöjda kunder.

Med ett team av erfarna yrkesmän erbjuder BDS högkvalitativ vård för bilar av alla märken och modeller. Från en snabb tvätt till en fullständig rekonditionering kan BDS i Borlänge tillhandahålla allt som behövs för att få en bil tillbaka till sitt bästa skick.

Biltvättstjänsten från BDS omfattar avancerad rengöringsteknik som använder mjuka borst för att avlägsna smuts och smuts från bilens utsida utan att repa eller skada lacken. Samma teknik används även för inredningsrengöring, vilket gör att kunderna kan få bilens kupé att se ut som ny igen.

Butik

  • Kolla lagersaldo
  • Se priset direkt
  • Utan extra avgifter

Boka bilservice

  • Fast pris direkt på service
  • Välutbildad personal
  • Alla bilmärken

Öppettider

  • Måndag–fredag: 08:00–17:00
  • Helgdag: Stängt 

Biltvätt Borlänge - ssnabb & enkel bokning

BDS Borlange slide 1
BDS Borlange slide 2
delbetala
BDS Borlange pris
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Biltvätt Borlänge

På BDS I Borlänge förstår vi hur viktigt det är att hålla din bil ren och skyddad från rost. Därför erbjuder vår professionella biltvätt en omfattande tjänst som tar hand om både bilens yttre och inre. Vår erfarna personal använder de senaste dammsugarna för att noggrant rengöra hela interiören, inklusive bilmattor, fönster, klädsel, instrumentbräda och andra områden. Vi är också specialiserade på att rengöra olika typer av material, till exempel läder- eller tygsäten. Oavsett vilken typ av oreda som har uppstått inuti din bil – oavsett om det är rök eller spillda vätskor – har vi de bästa metoderna för att eliminera lukter och återställa din bil till dess forna glans.

När du tar din bil till oss för en tvätt i Borlänge kan du vara säker på att den kommer att göras snabbt och effektivt utan att kompromissa med kvaliteten. Våra besättningar består av välutbildade proffs som har valts ut noggrant baserat på deras förmåga att leverera ett enastående resultat varje gång. Så luta dig tillbaka och slappna av medan vi utför vår magi på din älskade bil!

Med vårt bekväma läge och flexibla öppettider är det lätt att komma in när det passar dig bäst!

Kom och få den bästa bilreparationsservicen idag på BDS Borlänge – vi tar hand om alla dina fordonsbehov snabbt och effektivt! Boka tid här!