BDS Borlänge

BDS Borlänge logo

Bilverkstad Borlänge

Bilverkstad Borlänge som hjälper dig om bilens bromsar låter, går motorn ojämnt eller behöver du byta ett däck? Sök inte längre än till BDS Borlänge för alla dina bilreparationer! Vi utför bilservice och reparation med prisgaranti. Vi arbetar efter tillverkarnas specifikationer och följer din bils serviceplan.

Vi är en bilverkstad med full service och erbjuder alla tjänster du kan behöva, från oljebyte och däckrotationer till växellådsreparationer och bromsbyten. Vårt team av erfarna mekaniker har åtagit sig att erbjuda service av överlägsen kvalitet till ett överkomligt pris.

Utöver våra standardtjänster erbjuder vi även gratis lånebil när du bokar service för att säkerställa att allt går så smidigt som möjligt för dig. På BDS Borlänge förstår vi att det är viktigt att ha en pålitlig transport, därför strävar vi efter att få ditt fordon tillbaka på vägen så snabbt och effektivt som möjligt. Kom förbi idag för alla dina bilreparationsbehov!

Butik

  • Kolla lagersaldo
  • Se priset direkt
  • Utan extra avgifter

Boka bilservice

  • Fast pris direkt på service
  • Välutbildad personal
  • Alla bilmärken

Öppettider

  • Måndag–fredag: 08:00–17:00
  • Helgdag: Stängt 

Bilverkstad i Borlänge - Fri lånebil när du bokar service service

BDS Borlange slide 1
BDS Borlange slide 2
delbetala
BDS Borlange pris
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Bilverkstad borlänge

Om du letar efter pålitliga och pålitliga bilreparationer kan du vända dig till BDS Borlänge bilverkstad. Vi har specialiserat oss på att tillhandahålla omfattande bilreparationstjänster för alla bilmärken och bilmodeller, från grundläggande underhåll till mer komplicerade reparationer. Våra erfarna tekniker är certifierade för att arbeta med alla typer av fordon, så du kan vara säker på att din bil är i goda händer.

På BDS Borlänge använder vi endast delar och material av högsta kvalitet när vi utför reparationer eller underhållstjänster. Vi erbjuder också ett stort antal olika tilläggstjänster som oljebyte, bromsinspektioner och reparationer, däckrotationer, batteribyte och mycket mer. Om du dessutom behöver en reservdel eller ett tillbehör till ditt fordon har vi ett omfattande lager av delar till konkurrenskraftiga priser.

Vår filosofi är enkel – ge utmärkt kundservice och överlägset hantverk till ett överkomligt pris. Allt vårt arbete omfattas av en garanti så att du kan vara lugn i vetskapen om att du får bästa möjliga service och värde för dina pengar. Med vårt bekväma läge och flexibla öppettider är det lätt att komma in när det passar dig bäst!

Kom och få den bästa bilreparationsservicen idag på BDS Borlänge – vi tar hand om alla dina fordonsbehov snabbt och effektivt! Boka tid här!