BDS Borlänge

Bilverkstad Falun

Bilverkstad Falun som hjälper dig om bilens bromsar låter, går motorn ojämnt eller behöver du byta ett däck? Sök inte längre än till BDS Falun för alla dina bilreparationer! Vi utför bilservice och reparation med prisgaranti. Vi arbetar efter tillverkarnas specifikationer och följer din bils serviceplan.

Vi är en bilverkstad med full service och erbjuder alla tjänster du kan behöva, från oljebyte och däckrotationer till växellådsreparationer och bromsbyten. Vårt team av erfarna mekaniker har åtagit sig att erbjuda service av överlägsen kvalitet till ett överkomligt pris.

Utöver våra standardtjänster erbjuder vi även gratis lånebil när du bokar service för att säkerställa att allt går så smidigt som möjligt för dig. På BDS Falun förstår vi att det är viktigt att ha en pålitlig transport, därför strävar vi efter att få ditt fordon tillbaka på vägen så snabbt och effektivt som möjligt. Kom förbi idag för alla dina bilreparationsbehov! Kontakta oss som din Bilverkstad Falun! Du hittar oss på Skyfallsvägen 5, 791 77 Falun

Butik

  • Kolla lagersaldo
  • Se priset direkt
  • Utan extra avgifter

Boka bilservice

  • Fast pris direkt på service
  • Välutbildad personal
  • Alla bilmärken

Öppettider

  • Måndag–fredag: 08:00–17:00
  • Helgdag: Stängt 

Bilverkstad i Falun - Fri lånebil när du bokar service service

BDS Borlange slide 1
BDS Borlange slide 2
delbetala
BDS Borlange pris
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Bilverkstad Falun

Om BDS Falun

Om du letar efter en Bilverkstad i Falun och pålitliga bilreparationer kan du vända dig till BDS Falun bilverkstad. Vi har specialiserat oss på att tillhandahålla omfattande bilreparationstjänster för alla bilmärken och bilmodeller, från grundläggande underhåll till mer komplicerade reparationer. Våra erfarna tekniker är certifierade för att arbeta med alla typer av fordon, så du kan vara säker på att din bil är i goda händer.

BDS Falun använder vi endast delar och material av högsta kvalitet när vi utför reparationer eller underhållstjänster. Vi erbjuder också ett stort antal olika tilläggstjänster som oljebyte, bromsinspektioner och reparationer, däckrotationer, batteribyte och mycket mer. Om du dessutom behöver en reservdel eller ett tillbehör till ditt fordon har vi ett omfattande lager av delar till konkurrenskraftiga priser.

Vår filosofi är enkel – ge utmärkt kundservice och överlägset hantverk till ett överkomligt pris. Allt vårt arbete omfattas av en garanti så att du kan vara lugn i vetskapen om att du får bästa möjliga service och värde för dina pengar. Med vårt bekväma läge och flexibla öppettider är det lätt att komma in när det passar dig bäst!

Kom och få den bästa bilreparationsservicen idag på BDS Falun – vi tar hand om alla dina fordonsbehov snabbt och effektivt! Bilverkstad Falun – Boka tid här!

Vanliga Frågor & Svar

Det rekommenderas att utföra regelbunden service varje 12 månader eller enligt bilens specifika serviceintervall. Detta bidrar till att upprätthålla prestanda och förlänga bilens livslängd.

En vanlig service inkluderar ofta oljebyte, byte av luft- och bränslefilter, kontroll av bromssystem, däcktryckskontroll, och andra nödvändiga inspektioner beroende på bilmodell och servicekrav.

Vanligtvis behöver bromsbelägg bytas ut varje 20 000-50 000 kilometer, medan skivor varierar beroende på bilmodell och körvanor. Tecken på slitage inkluderar skrapande ljud eller minskad bromseffektivitet.

Om bilen inte startar, kan det bero på batteriproblem, tändstiftsproblem eller bränsleproblem. Kontakta din bilverkstad för en diagnos och eventuell reparation.

Oljebytet bör utföras enligt tillverkarens rekommendationer eller varje 10 000 kilometer. Oljefiltret byts vanligtvis ut samtidigt för att säkerställa optimal motorprestanda.

Motorlampan kan tända av flera skäl, inklusive problem med bränslesystemet, tändsystemet, avgassystemet eller sensorfel. Det är viktigt att få felet diagnostiserat och åtgärdat så snart som möjligt.

Förberedelser för vintern kan inkludera byte av vinterdäck, kontroll av vätskenivåer (inklusive spolarvätska och kylvätska), och service av batteriet. Se även till att ha nödvändiga vinterutrustningar som isskrapa och snökedjor i bilen.

Vanligt underhåll är rutinmässiga tjänster för att säkerställa bilens optimala prestanda och förebygga problem. Reparationer är åtgärder som behövs för att lösa befintliga problem eller skador på fordonet.

Ja det gör vi och dessutom ett stort utbud. Kontakta oss så hjälper vi dig.

Telefon: 0243-120 00

Mail: Borlange@bds.se

Adress:
Borlänge Servicecenter AB
Hugo Hedströms väg 6, 78172 Borlänge

BDS Borlänge Bilservice
Mästargatan 10, 781 71 Borlänge

ÖPPETTIDER
Måndag – Fredag 08.00-17.00

Reparationstiden varierar beroende på omfattningen av problemet. Mindre reparationer och service kan vanligtvis utföras på en dag, medan större reparationer kan ta längre tid beroende på tillgänglighet av reservdelar och arbetsbelastning.

Behöver du en pålitlig Bilverkstad i Falun?

Letar du efter en pålitlig bilverkstad i Falun som kan hantera allt från bromsljud och ojämn motorgång till däckbyte? Då har du kommit rätt! BDS Falun är din partner för alla bilreparationer. Vi erbjuder prisvärd bilservice och reparationer enligt tillverkarnas specifikationer, följande din bils serviceplan.

Full service för alla dina behov

Vår bilverkstad ger dig full service, från oljebyte och däckrotationer till växellådsreparationer och bromsbyten. Vårt erfarna team av mekaniker engagerar sig i att erbjuda överlägsen kvalitet till överkomliga priser. Vi strävar efter att göra din upplevelse smidig och erbjuder till och med en gratis lånebil när du bokar service.

Omfattande bilreparationstjänster

Om du söker en bilverkstad i Falun med pålitliga bilreparationer, är BDS Falun rätt val. Våra erfarna tekniker är certifierade för att arbeta med alla bilmärken och modeller. Vi använder endast högkvalitativa delar och material för att säkerställa hållbara reparationer och underhåll.

Flexibla öppettider och bekvämt läge

Vi förstår vikten av tillgänglighet och erbjuder flexibla öppettider för att passa ditt schema. Med vårt bekväma läge är det enkelt att komma in när det passar dig bäst. BDS Falun strävar efter att få ditt fordon tillbaka på vägen snabbt och effektivt.

Få svar på dina frågor

Vi vet att du kan ha många frågor om bilservice och reparationer. Vi svarar gärna på vanliga frågor som hur ofta du bör utföra service, när du bör byta bromsbelägg och skivor, och vad du ska göra om din bil inte startar. Kontakta oss för att få den information du behöver.

Välkommen till BDS Falun – Din Bilverkstad i Falun

BDS Falun är din bilverkstad i Falun som älskar bilar, gamla som nya. Vi erbjuder kvalitet, kunskap och service för att överträffa dina förväntningar. Boka enkelt din service på vår hemsida och få service av högsta kvalitet till konkurrenskraftiga priser. Vi tar hand om din bil som om den vore vår egen. Välkommen till BDS Falun – din pålitliga partner för alla dina fordonsbehov!