BDS Borlänge

Byta däck Borlänge

Byta däck Borlänge –Vi hjälper dig att snabbt och enkelt bytalaga och förvara dina däck. Sök inte längre än till BDS Borlänge för alla dina däckbehov! Vi är rätt ställe att gå till när du behöver nya däck, däckhotell eller däckbyte. Våra experttekniker har årtionden av erfarenhet av att tillhandahålla överlägsen kundservice och kvalitetsarbete. Vi har alla större märken av däck, så oavsett vilken typ av fordon du kör har vi rätt däck för dig. Våra priser är konkurrenskraftiga och våra tjänster är pålitliga.

Butik

  • Kolla lagersaldo
  • Se priset direkt
  • Utan extra avgifter

Boka bilservice

  • Fast pris direkt på service
  • Välutbildad personal
  • Alla bilmärken

Öppettider

  • Måndag–fredag: 08:00–17:00
  • Helgdag: Stängt 

Byta däck Borlänge - Boka tid redan idag

BDS Borlange slide 1
BDS Borlange slide 2
delbetala
BDS Borlange pris
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Byta däck Borlänge

Vi byter dina däck i Borlänge oavsett om det handlar om en punktering eller ett komplett byte av däck kan vi få det gjort snabbt och billigt. Besök oss idag.

Vi är en däckverkstad med full service och erbjuder alla tjänster du kan behöva, från oljebyte och däckrotationer till växellådsreparationer och bromsbyten. Vårt team av erfarna mekaniker har åtagit sig att erbjuda service av överlägsen kvalitet till ett överkomligt pris.

Utöver våra standardtjänster erbjuder vi även gratis lånebil när du bokar service för att säkerställa att allt går så smidigt som möjligt för dig. På BDS Borlänge förstår vi att det är viktigt att ha en pålitlig transport, därför strävar vi efter att få ditt fordon tillbaka på vägen så snabbt och effektivt som möjligt. Kom förbi idag för alla dina bilreparationsbehov!

Om du letar efter pålitliga och pålitliga bilreparationer kan du vända dig till BDS Borlänge bilverkstad. Vi har specialiserat oss på att tillhandahålla omfattande bilreparationstjänster för alla bilmärken och bilmodeller, från grundläggande underhåll till mer komplicerade reparationer. Våra erfarna tekniker är certifierade för att arbeta med alla typer av fordon, så du kan vara säker på att din bil är i goda händer.

På BDS Borlänge använder vi endast delar och material av högsta kvalitet när vi utför reparationer eller underhållstjänster. Vi erbjuder också ett stort antal olika tilläggstjänster som oljebyte, bromsinspektioner och reparationer, däckrotationer, batteribyte och mycket mer. Om du dessutom behöver en reservdel eller ett tillbehör till ditt fordon har vi ett omfattande lager av delar till konkurrenskraftiga priser.

Vår filosofi är enkel – ge utmärkt kundservice och överlägset hantverk till ett överkomligt pris. Allt vårt arbete omfattas av en garanti så att du kan vara lugn i vetskapen om att du får bästa möjliga service och värde för dina pengar. Med vårt bekväma läge och flexibla öppettider är det lätt att komma in när det passar dig bäst!

Kom och få den bästa bilreparationsservicen idag på BDS Borlänge – vi tar hand om alla dina fordonsbehov snabbt och effektivt! Boka tid här!

Vid färd på på vägar mellan den 1 december och 31 mars måste du använda vinterdäck eller motsvarande utrustning. Detta gäller personbilar, lätta lastbilar och bussar med en totalvikt på högst 3,5 ton samt eventuella släpvagnar som dras av dem. Vinterdäck ger bättre grepp, stabilitet och dragkraft under vintermånaderna för att bidra till en säkrare körning.

Spikdäck får användas från den 1 oktober till den 15 april, och även utanför denna period om det finns vinterväglag som snö, is, snödrivor eller frost på vägytan. Polisen tar hänsyn till dessa förhållanden när den beslutar om det är motiverat att använda dubbdäck. Med bättre grepp och dragkraft på hala vägar är de ett utmärkt alternativ för förare som vill känna sig säkrare när de navigerar på finska vintervägar.

Det är viktigt att hålla bilens däck i gott skick för att garantera din och dina passagerares säkerhet. Generellt sett rekommenderas det att du byter bilens däck var 25 000 till 50 000 mil eller vartannat till vart fjärde år, beroende på däcktyp och användning. Om du kör mest i områden med hårt väder (t.ex. kalla klimat med mycket snö) eller om du huvudsakligen kör på grova vägar är det bäst att byta däck oftare. Om du dessutom upplever mycket slitage på däcken – till exempel ojämnt slitage av slitbanan, djupa sprickor eller skärsår – kan det vara dags att byta ut dem innan du når den rekommenderade kilometern eller tidströskeln. För att få en korrekt bedömning av när din bils däck bör bytas bör du låta dem inspekteras av en betrodd mekaniker som kan ge dig en uppskattning utifrån deras skick. Det är också viktigt att se till att däcken du köper är av god kvalitet och passar din bil. Kontrollera alltid däckstorlek, belastningsgrader, hastighetsklassning och andra specifikationer innan du gör ditt köp. Slutligen ska du alltid komma ihåg att rotera dina däck regelbundet enligt tillverkarens rekommendationer för att säkerställa ett jämnt slitage och förlänga däckens livslängd. Om du vidtar dessa åtgärder kan du garantera en säker körning varje gång du sätter dig bakom ratten!